Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Οικογενειακή θεραπεύτρια εξειδικευμένη σε θέματα σεξουαλικής υγείας

Newsletter

Εγγραφείτε στην λίστα συνδρομητών μας για να λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες μας!
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
"Χτίζοντας την επικοινωνία με το/τη σύντροφο μου"

Σεμινάριο "Χτίζοντας την επικοινωνία με το/τη σύντροφο μου"

Στο σεμινάριο αυτό θα διερευνήσουμε και θα προσκαλέσουμε την Επικοινωνία σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και πειραματισμού διαφορετικών τρόπων επικοινωνίας.

--Πόσο ανοικτοί/ες είμαστε να επικοινωνήσουμε με το/τη σύντροφο μας;
-Πόσο χαλαροί/ες είμαστε να έρθουμε σε επαφή σωματικά και ψυχικά με το/τη σύντροφό μας ;
-Ποιοι είναι οι εχθροί της Επικοινωνίας; Ποιοι είναι οι σύμμαχοι της;
-Πόσο μπορούμε να απολαύσουμε μια ερωτική επαφή, μια ερωτική σχέση, πόσο ανοιχτές είμαστε να δώσουμε και να δοθούμε, να αφεθούμε, να παραδοθούμε στον/η σύντροφο;
-Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η επικοινωνία μου με το/τη σύντροφο μου;

Ένα βιωματικό σεμινάριο για να ανακαλύψετε τη λειτουργία σας και τη «λειτουργικότητά» σας μέσα στην ερωτική σχέση, μια ευκαιρία να τονώσετε την επικοινωνία σας και κατ' επέκταση την ερωτική επικοινωνία σας. Ένα σεμινάριο για να ανακαλύψετε τη λειτουργία σας και τη «λειτουργικότητά» σας μέσα στην ερωτική σχέση. Ένα σεμινάριο για να διερευνήσετε την εικόνα σας σε σχέση με τον έρωτα, την ερωτική επαφή και το πώς σχετίζεσθε με το/τη σύντροφο σας.


To σεμιναριο απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες ενήλικες και ζευγάρια που ενδιαφέρονται να διερευνησουν το πως επικοινωνούν μεσα στη σχέση τους. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.
Κόστος: 18 ευρώ Τόπος συνάντησης Λεωφ. Δημοκρατίας 23 Νέο Ψυχικό (κοντά μετρό Στάση Εθνική Άμυνα, στάση Λεωφορείου -Φάρος Ψυχικού απόσταση 5 λεπτά με τα πόδια.).

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο 210- 3620243, 6972084359, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Ομάδα έως 8 άτομα.