Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Οικογενειακή θεραπεύτρια εξειδικευμένη σε θέματα σεξουαλικής υγείας

Newsletter

Εγγραφείτε στην λίστα συνδρομητών μας για να λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες μας!
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Εκπαιδευτικο σεμιναριο στη Σεξουαλική Υγεία στον άντρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ  ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ με την Άννα Πετράκη Ψυχολόγο- Ψυχοθεραπεύτρια ειδικευμένη σε θέματα Σεξουαλικής Υγείας. www.annapetraki.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/7    18:00μμ-22:00 μμ  ΚΟΣΤΟΣ 45 ευρώ, φοιτητές 35 ευρώ.

18:00-20:00μμ Παρουσίαση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών στον άντρα (στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτιση, καθυστερημένη εκσπερμάτιση, διαταραχή ερωτικής επιθυμίας, ανεσταλμένη εκσπερμάτιση, παλίνδρομη εκσπερμάτιση). Εισαγωγή στο με τι συνδέεται το πρόβλημα, ποιοι παράγοντες συνεργάζονται, τι το τροφοδοτεί.

20:00-21:00μμ Παρουσίαση περιστατικού-εφαρμογή θεωρητικού πλαισίου- θεραπεία σεξουαλικού προβλήματος σύμφωνα με τις ιδέες της Αφηγηματικής θεραπείας.

21:00-22:00μμ Συζήτηση για τη σεξουαλικότητα στον άντρα-κοινωνικά πρότυπα-μύθοι. Ερωτήσεις-κλείσιμο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους- φοιτητές ανθρωπιστικών-κοινωνικών  επιστημών, ειδικούς  Ψυχικής Υγείας  ή επαγγελματίες που θέλουν να ευαισθητοποιηθούν στη Σεξουαλική Υγεία. Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις  του σεμιναρίου.

Τόπος συνάντησης Λεωφ. Δημοκρατίας 23 Νέο Ψυχικό (κοντά μετρό Στάση Εθνική Άμυνα, στάση Λεωφορείου -Φάρος Ψυχικού απόσταση 5 λεπτά με τα πόδια.)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στα τηλ.210 3620243, 6972084359 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο απαραίτητη η κράτηση θέσης με κατάθεση στο λογαριασμό της  Alpha Bank: 110.00.2310.086054
IBAN GR04 014011001100 0231 0086 054
Δικαιούχος Άννα Πετράκη
Ομάδα έως 10 άτομα.

Η Άννα Πετράκη είναι ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια και έχει εξειδίκευση σε θέματα σεξουαλικής υγείας. Συνεργάστηκε για τρία χρόνια στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας με επιστημονικά υπεύθυνο τον  Θ.Ασκητή και αναλάμβανε θεραπευτικά άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια με ψυχοσεξουαλικά προβλήματα αλλά και ψυχικές διαταραχές.

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ιδιωτικά και παρέχει ατομική και ομαδική θεραπεία σε εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια.  Διενεργεί κατά καιρούς βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας που σκοπό έχουν την καλύτερη επικοινωνία και επίτευξη ψυχικής ευεξίας. Είναι Ψυχολόγος απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών, του Προγράμματος Ψυχολογίας, μέλος του ΣΕΨ, με άδεια άσκησης επαγγέλματος, πιστοποιημένη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και έχει εκπαιδευτεί στην Αφηγηματική θεραπεία.